Volg ons op Social Media:

verzekering

Het bezit van een goed veulen is niet zonder risico. Wij hebben een samenwerking met EFO Paardenverzekering waardoor u de mogelijkheid heeft om uw geselecteerde veulen voor € 100,- te verzekeren.

De verzekering in het kort:

• Overlijdensverzekering (D-tarief)
• De verzekerde waarde bedraagt €5000,- (andere waarde in overleg met inspecteur)
• De verzekering gaat, bij tijdige melding, in na de definitieve selectie van het veulen;
• De verzekering eindigt op het moment van overdracht aan de nieuwe eigenaar met als uiterlijke einddatum 1 december 2020;
• De premie bedraagt € 100,- per veulen (inclusief assurantiebelasting);
• Het uitkeringspercentage bedraagt 90% van de verzekerde waarde;
• EFO Paardenverzekering verzekert uitsluitend veulens van eigenaren, woonachtig in Nederland;
• Veulens kunnen worden verzekerd vanaf een leeftijd van minimaal 7 dagen

Voor het afsluiten van een verzekering bij EFO Paardenverzekering dient u akkoord te gaan met onze actuele polisvoorwaarden. Daarnaast hebben wij verzekeringskaarten. Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Tot slot kunt u alle informatie nog eens terug lezen in het informatiedocument collectieve verzekering veulens 2020.

Heeft u een paard op de veiling gekocht?

Dan is het verstandig om het paard, zodra deze in uw bezit is te verzekeren. EFO Paardenverzekering is een onderlinge paardenverzekeraar zonder winstoogmerk. Zij bieden verschillende verzekeringen aan in Nederland zodat er altijd een verzekering is die bij u en uw paard past. Voor een veulen dat net bij de moeder vandaan is wordt vaak gekozen voor een Schadeverzekering Beperkt (B-tarief) of Overlijdensverzekering (D-tarief) in combinatie met een aanvullende beperkte ziektekostenverzekering. Bereken uw premie gemakkelijk online. Heeft u nog vragen dan helpen de inspecteurs u graag verder.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie