Volg ons op Social Media:

over

- Kwaliteit - Realistische prijzen - Lage kosten

Paardenveilingonline biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. “Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke en betaalbare manier samen te brengen. Op deze manier helpen we de fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed springpaard, veulen, fokmerrie of embryo."

Ook in 2024 organiseert Paardenveilingonline weer een groot aantal online veilingen. Dit zijn realistische veilingen met goede kwaliteit en marktconforme prijzen. Het doel van deze veilingen is het verkopen van kwaliteit voor realistische, marktconforme prijzen tegen lage kosten. 

Veilingdata 2024: 

14-17 februari 2024 Fokmerries & embryo's
27-30 maart 2024 Jonge springpaarden
15-18 mei 2024 Jonge springpaarden
17-20 juli 2024 Veulens & embryo's
21-24 augustus 2024 Veulens & embryo's
2-5 oktober 2024 Veulens & embryo's
4-7 december 2024 Jonge springpaarden


Partners van Paardenveilingonline:

Veulen geselecteerd door Paardenveilingonline?
Het bezit van een goed veulen is niet zonder risico. Wij hebben een samenwerking met Hippo Horse Insurance waarbij u voor een vast bedrag van €100,- (incl. assurantiebelasting) uw veulen verzekert. Kijk hier voor meer informatie.

Online bieden
Om online te kunnen bieden, kunt u zich aanmelden op onze website met uw persoonlijke account. Indien u nog geen account heeft, registreert u zich heel eenvoudig via onze registratiepagina. Kijk hier voor meer informatie over deelname aan onze veiling.  

VET checks
Alle paarden ondergaan een klinische keuring voorafgaand aan de veiling. Op alle video’s kunt u de paarden ook op stand bekijken. Het veterinair rapport kunt u inzien via onze website als u aangemeld bent via uw persoonlijke account. 

Aftersales
Paardenveilingonline werkt samen met verschillende partners die naast de verzekering, ook het transport of de opfok van uw paard kunnen verzorgen. Wij helpen u graag verder na uw aankoop op onze veiling! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie