Volg ons op Social Media:

5. SIEN VD BISSCHOP

DENZEL V'T MEULENHOF x VIGO D'ARSOUILLES

Veelbelovende merrie uit de Roosakker-stam
Bekijk de volledige collectie van Young showjumpers (April 2023)

Eindigde op

15 apr. 2023 20:45:00


Verkocht naar Verenigde Arabische Emiraten

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

PEDIGREE

DENZEL V'T MEULENHOF
MARIUS CLAUDIUS
CONCORDE
ICARA
NARCOTIQUE DE MUZE IV
QUIDAM DE REVEL
QERLY CHIN
PINK VD BISSCHOP
VIGO D'ARSOUILLES
NABAB DE REVE
ILLICO D'ARSOUILLES
LEVITA VD BISSCHOP
FOR PLEASURE
EVITA VAN 'T ROOSAKKER
Bekijk pedigree

ABOUT

Met nakomelingen als Nixon van ’t Meulenhof en Ipsthar drukt Denzel van ’t Meulenhof zijn stempel. Deze topvererver is hier samengebracht met de vooraanstaande stam van de befaamde Usha van ’t Roosakker, die we in de vierde generatie treffen. Moeder Pink vd Bisschop klasseerde zich als zesjarige al op internationaal 1.30m-niveau, terwijl grootmoeder Levita vd Bisschop in het internationale 1.40m is geklasseerd. Zij bracht onder meer het 1.45m-paard Goldikiva AS (v.Baloussini) en is zelf één van de 14 internationaal presterende nakomelingen van Usha’s dochter Evita van ’t Roosakker. Deze merrie staat namelijk ook te boek als moeder van de 1.50/1.60m-paarden Isaac vd Bisschop (v.Calvaro Z), Jackson vd Bisschop (v.Flipper d’Elle) en Luigi vd Bisschop (v.Bamako de Muze).

De merrie Sien vd Bisschop werd door de huidige eigenaar als veulen aangekocht bij de befaamde fokkerij “vd Bisschop” van Tom de Creane in België. Haar top moederlijn, afstamming en sportief type gaven hiervoor de doorslag.
Sien is vervolgens bij de huidige eigenaar aan huis opgefokt samen met een maatje en kwam dagelijks in de hand en werd optimaal verzorgt om zo tot een gezond en betrouwbaar volwassen sportpaard te komen. Na een uitgebreide klinische en röntgenologische screening inclusief hals en rug met perfecte resultaten is besloten haar eerst nog te gebruiken voor ET. Als drie en als vier-jarige is uit haar een embryo gespoeld waarna ze in de zomer van 2022 zadelmak is gemaakt en rustig aan is doorgetraind door een professional. In 2023 heeft ze haar eerste oefenparcoursen op 1m niveau gelopen. Op concours gedraagt ze zich voorbeeldig, super braaf op het voorterrein en in de ring. Sien is klaar voor een grote carrière zowel in de sport als fokkerij of een combinatie hiervan.

INFORMATIE

Geboortedatum 01-01-2018
Geslacht Merrie
Kleur Vos
Studbook BWP
Stokmaat +-1.68
Zadelmak Ja
BTW 21.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie