Volg ons op Social Media:

31. SELIEN

DIARADO x KANNAN GFE

Topverervers gekoppeld aan stam van Karelien W en Paulien
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2022)

Eindigde op

16 jul. 2022 22:15:00

Verkocht voor
19.000,00

Verkocht naar Verenigde Staten

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

DIARADO
DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
VENISE DES CRESLES
ROXETTE I
CORRADO I
KIMBERLY III
ICELIEN W
KANNAN GFE
VOLTAIRE
CEMETA
ELIEN
CARAMBOLE
SELIEN
Bekijk pedigree

ABOUT

Moeder Icelien W is een dochter van de onder Katharina Offel op internationaal 1.60m-niveau geklasseerde merrie Elien, die eerder in combinatie met Comme Il Faut al de met Willem Greve internationaal 1.40m-geklasseerde Karelien W (IBOP 90,5) leverde. Ook bracht Elien de goed geteste, Kathelien W (v.Cornet Obolensky, IBOP 84) waarmee Katherina Offel al internationale jonge paardenproeven won. Grootmoeder Selien staat te boek als moeder van de KWPN-gekeurde hengst Lifestyle (v.Cicero Z) en is een halfzus van het Grand Prix-paard Paulien (v.Koriander) van Charlotte Platt en de 1.45m-geklasseerde Ulien (v.Karandasj). Deze sportstam geniet ook bekendheid dankzij Grand Prix-paarden als Velini en Flawless, en is hier gecombineerd met topvererver Diarado.

Halfzus Melien (v.Grandorado TN, geb. 2017) was in mei van dit jaar nog 1 van de veilingtoppers in The Youngsters Auction en vertrok voor maar liefst €155.000 naar Zwitserland om daar verder opgeleid te worden voor een carrière in de sport. 

INFORMATIE

Geboortedatum 01-05-2022
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Studbook KWPN
BTW 21.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie