Volg ons op Social Media:

33. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO BLUE X ENIGMA VAN SCHUTTERSHOF)

CHACCO-BLUE x CONTE BELLINI

Chacco-Blue gekoppeld aan lijn van Kashmir van Schuttershof
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 2 (July 2023)

Eindigde op

22 jul. 2023 23:00:00


Verkocht naar Zweden

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
MOM'S CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
ENIGMA VAN SCHUTTERSHOF
CONTE BELLINI
CORNET OBOLENSKY
RAMIRA
ARMADAM V SCHUTTERSHOF Z
ACTION-BREAKER
FINES VAN KAMEREN
Bekijk pedigree

ABOUT

Dit embryo is gefokt uit de rechtstreekse moederlijn van de Grand Prix- sport- en fokhengst Kashmir van Schuttershof, die op de Olympische Spelen zijn stempel drukte met twee nakomelingen in de individuele top-vijf. Via de Grand Prix-hengsten Conte Bellini en Action-Breaker gaat deze moederlijn namelijk terug op de moeder van Kashmir. Deze Fines van Kameren bracht daarnaast ook Kashmir’s volle zus, de internationaal 1.60m-geklasseerde Sissi van Schuttershof die door Jur Vrieling gereden werd. Gekoppeld aan deze Belgische prestatiestam is de uitzonderlijke topvererver Chacco-Blue, die zich tot ‘s werelds beste fokhengsten mag rekenen dankzij nakomelingen op het hoogste niveau als Explosion W, Blue Movie, Chalou, Stardust en H5 Chaganus.

INFORMATIE

Geboortedatum 19-03-2024 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie