Volg ons op Social Media:

1. IMPLANTED FEMALE EMBRYO (CARTHAGO X PINK VD BISSCHOP)

CARTHAGO x VIGO D'ARSOUILLES

Een directe Carthago uit de Roosakker-stam toekomstig merrieveulen
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September '21)

Eindigde op

2 okt. 2021 20:55:00


Verkocht naar Nederland

32 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CARTHAGO
CAPITOL I
CAPITANO
FOLIA
PERRA
CALANDO I
KERRIN
PINK VD BISSCHOP
VIGO D'ARSOUILLES
NABAB DE REVE
ILLICO D'ARSOUILLES
LEVITA VD BISSCHOP
FOR PLEASURE
EVITA VAN 'T ROOSAKKER
Bekijk pedigree

ABOUT

In 2022 een nakomeling van de legendarische Carthago in de stal verwelkomen? Dat is mogelijk met dit unieke embryo. Onder Jos Lansink nam de fenomenale schimmel deel aan twee Olympische Spelen en hij heeft zich tot een absolute topvererver ontwikkeld. Ook van moederszijde krijgt dit embryo geweldige springgenen mee. Moeder Pink vd Bisschop presteert op zesjarige leeftijd succesvol in de youngster tour en is een halfzus van meer dan tien internationale springpaarden waaronder de 1.50m-geklasseerde Isaac vd Bisschop (v.Calvaro Z) van Hansueli Sprunger. In de vierde generatie gaat deze lijn terug op de befaamde stammoeder Usha van ’t Roosakker, die aan de basis staat van topspringpaarden als Cella, Erco en Babbe van ’t Roosakker.

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Italië. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.000 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.000 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 19-05-2022 (ICSI)
Geslacht Merrie
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie