Volg ons op Social Media:

28. IMPLANTED EMBRYO (UNITED TOUCH S X ENIGMA VAN SCHUTTERSHOF)

UNITED TOUCH S x CONTE BELLINI

Fenomeen United Touch S gekoppeld aan lijn van Kashmir van Schuttershof
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2024)

Veiling start in

17/07/2024 19:00:00
4.000,00 Instelprijs

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

UNITED TOUCH S
UNTOUCHED
UNTOUCHABLE
CANTATE TOUCH
TOUCH OF CLASS
LUX Z
CANTATE TOUCH
CONTE BELLINI
CONTE BELLINI
CORNET OBOLENSKY
RAMIRA
ARMADAM V SCHUTTERSHOF Z
ACTION-BREAKER
FINES VAN KAMEREN
Bekijk pedigree

ABOUT

Dit embryo is gefokt uit de rechtstreekse moederlijn van de Grand Prix- sport- en fokhengst Kashmir van Schuttershof, die op de Olympische Spelen zijn stempel drukte met twee nakomelingen in de individuele top-vijf. Via de Grand Prix-hengsten Conte Bellini en Action-Breaker gaat deze moederlijn namelijk terug op de moeder van Kashmir. Deze Fines van Kameren bracht daarnaast ook Kashmir’s volle zus, de internationaal 1.60m-geklasseerde Sissi van Schuttershof die door Jur Vrieling gereden werd. Gekoppeld aan deze Belgische prestatiestam is het fenomeen United Touch S, die aan een spraakmakende carrière bouwt onder Richard Vogel. Deze genetische interessante Grand Prix-winnaar is zelfs te bewonderen op de aankomende Olympische Spelen in Parijs! 

INFORMATIE

Geboortedatum 04-04-2025 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie