Volg ons op Social Media:

8. IMPLANTED EMBRYO (TOULON X WEDIENE)

TOULON x CASSINI I

Grootmoeder is GP-merrie Eurocommerce Lima
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 20:53:00


Verkocht naar Frankrijk

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

TOULON
HEARTBREAKER
NIMMERDOR
BACAROLE
NIKITA
JOKINAL DE BORNIVAL
HAYLAND-L
WEDIENE
CASSINI I
CAPITOL I
WISMA
ILIADIENE (Eurocommerce Lima) 1,60m Spr.
JULIO MARINER XX
ODIENE
Bekijk pedigree

ABOUT

Als grootmoeder van dit embryo staat de internationale 1.60m-geklasseerde merrie Eurocommerce Lima (v.Julio Mariner xx) te boek, waarmee Gerco Schröder onder meer tweede werd in de Grand Prix van Oslo. In de fokkerij leverde deze Iliadiene onder meer de 1.40m-geklasseerde Eliadiene (v.Tangelo van de Zuuthoeve) en de merrie Wediene, de moeder van dit embryo. Wediene bracht al de internationale 1.35/1.40m-paarden Finisterra (v.Canturano), Cornet’s Cannavaro LB (v.Cornet Obolensky) en de Braziliaans gekeurde hengst Echuka (v.Canturano), die eveneens op 1.40m-niveau geklasseerd is. Voor het vaderschap tekent topvererver Toulon, die zijn stempel heeft gedrukt in de fokkerij met nakomelingen zoals Delux T&L, Vancouver de Lanlore en IQ van het Steentje.

INFORMATIE

Geboortedatum 21-03-2024 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie