Volg ons op Social Media:

22. IMPLANTED EMBRYO (TANGELO VD ZUUTHOEVE X WIMETTE VAN HET KLUIZEBOS)

TANGELO VAN DE ZUUTHOEVE x CLINTON

Gefokt uit de volle zus van Cornet Obolensky
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (February '23)

Eindigde op

25 feb. 2023 22:39:00


Verkocht naar Verenigd Koninkrijk

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

TANGELO VAN DE ZUUTHOEVE
NARCOS II
FAIR PLAY III
GEMINI
OLYMPIA VAN DE KREKEBEKE
LAUDANUM XX
RACYONA Z
WIMETTE VAN HET KLUIZEBOS
CLINTON
CORRADO I
URTE
RABANNA VAN COSTERSVELD
HEARTBREAKER
HOLIVEA VAN COSTERSVELD
Bekijk pedigree

ABOUT

Onder Marco Kutscher beleefde Cornet Obolensky successen tot op olympisch niveau en in de fokkerij heeft hij zich weten te onderscheiden als vader van toppaarden als Clooney, Cornet d’Amour, Cornet du Lys, Comme Il Faut en Coree. Dit embryo is gefokt uit Wimette van het Kluizebos, niemand minder dan de volle zus van Cornet Obolensky. Moeder Rabanna van Costersveld presteerde met Rowan Willis tot op nationaal 1.45m-niveau en staat tevens te boek als grootmoeder van de 1.45m-paarden Lancaster (v.Lancer III) en Chicharito 8 (v.Cayetano L). Roger-Yves Bost klasseerde zich met Vivaldo van het Costersveld (v.Clinton), een halfbroer van Rabanna van Costersveld, op 1.60m-niveau. Grand Prix sport- en fokhengst Tangelo van de Zuuthoeve heeft zich rondom bewezen. 

 

INFORMATIE

Geboortedatum 23-04-2023
BTW 9.00%

Voorwaarden

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie