Volg ons op Social Media:

1. IMPLANTED EMBRYO (MYLORD CARTHAGO X BALCENTIA)

MYLORD CARTHAGO x BALOUBET DU ROUET

Uit de moeder van Corlou PS en Diacentio PS
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 20:00:00


Verkocht naar Duitsland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

MYLORD CARTHAGO
CARTHAGO
CAPITOL I
PERRA
FRAGANCE DE CHALUS
JALISCO B
NIFRANE
BALCENTIA
BALOUBET DU ROUET
GALOUBET A
MESANGE DU ROUET
ACENTIA 1,40m Spr.
CHACCO-BLUE
CENTINA 10 1,60m Spr.
Bekijk pedigree

ABOUT

De vier oudste nakomelingen van moeder Balcentia presteren op minimaal 1.40m-niveau, waaronder de veelbelovende hengst Corlou PS (v.Cornet Obolensky) en Diacentio PS (v.Diaron), waarmee Roberto Previtali deelnam aan de finale van het WK voor zesjarigen vorig jaar. Via de fenomenale Grand Prix-sport- en fokhengsten Baloubet du Rouet en Chacco-Blue gaat deze vooraanstaande moederlijn terug op de internationale sportmerrie Centina 10 (v.Cento), waarmee Bruce Goodin twee jaar op rij de 1.60m-Grand Prix van CSI3* München-Riem op zijn naam wist te zetten. Grootmoeder Acentia sprong op 1.40m-niveau en is een halfzus van het 1.60m-paard Mick Jagger van Santiago Lambre. Vader Mylord Carthago heeft zich op het hoogste niveau in sport en fokkerij bewezen.

INFORMATIE

Geboortedatum 01-04-2024 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie