Volg ons op Social Media:

24. IMPLANTED EMBRYO (MR. CORNET DE REGOR X ZAMITE)

MR. CORNET DE REGOR x DIAMANT DE SEMILLY

Uit de moeder van 1.60m-paard Chades of Blue
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 21:37:00


Verkocht naar België

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

MR. CORNET DE REGOR
CORNET OBOLENSKY
CLINTON
RABANNA VAN COSTERSVELD
OHAJ DE REGOR
KANNAN GFE
CENTA DE MUZE
ZAMITE M
DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
VENISE DES CRESLES
RAMITE M
NARCOS II
ZERMITE
Bekijk pedigree

ABOUT

De sterk verervende merrie Zamite M is in deze pedigree samengebracht met de genetisch zeer interessante hengst Mr Cornet de Regor. In combinatie met Chacco-Blue leverde Zamite M al het internationale 1.60m-springpaard Chades of Blue, waarmee Marco Kutscher onder meer op GCT-concoursen presteerde, en het 1.50m-paard Chacco de Semilly van Jan Grochowski. Ook bracht Zamite M al het internationale 1.45m-springpaard Amy 365 van Elliott Gordon en zelf is ze een halfzus van de op datzelfde niveau presterende Enrique M (v.Baloubet du Rouet). Uit deze directe vertakking van Holsteiner stam 4965 komen ook internationale 1.50/1.60m-paarden als Chapter (v.Colandro), Conandro 2 (v.Connor) en Colt 24 (v.Lord Z). 
 

INFORMATIE

Geboortedatum 21-07-2024 (ET)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie