Volg ons op Social Media:

28. IMPLANTED EMBRYO (MR. CORNET DE REGOR X CHANETTE)

MR. CORNET DE REGOR x CHACCO-BLUE

Gefokt uit halfzus van Balou du Reventon en Balou du Rouet
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 2 (August 2022)

Eindigde op

27 aug. 2022 22:08:00


Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

MR. CORNET DE REGOR
CORNET OBOLENSKY
CLINTON
RABANNA VAN COSTERSVELD
OHAJ DE REGOR
KANNAN GFE
CENTA DE MUZE
CHANETTE
CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CONTARA
GEORGIA
CONTINUE
GEORGETTE II
Bekijk pedigree

ABOUT

Als halfzus van de onder Brian Moggre zeer verdienstelijk presterende Grand Prix-hengst Balou du Reventon (v.Cornet Obolensky), topvererver Balou du Rouet (v.Baloubet du Rouet) en volle zus van de Grand Prix-hengst Chatinue, die zich op het 1.60m-niveau klasseerde met Darragh Kenny, is moeder Chanette van buitengewone afkomst. Haar moeder Georgia bewijst haar waarde ook met nakomelingen op 1.45/1.50m-niveau zoals Balissimo (v.Baloubet du Rouet) en Cassilou (v.Caressini L) en staat te boek als grootmoeder van 1.50/1.60m-paarden als Zeusz (v.Cartogran), Conthacca (v.Conthargos), Chaginue (v.Chacco-Blue) en Conchacco (v.Conthargos). Dit embryo stamt af van de genetisch interessante Mr.Cornet de Regor, die met 86.5 punten werd goedgekeurd. 

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 27-05-2023 (ET)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie