Volg ons op Social Media:

10. IMPLANTED EMBRYO (KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF X BEAUTY VAN SPIEVELD

KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF x MR. BLUE

Gefokt uit zus van drie Grand Prix-springpaarden
Bekijk de volledige collectie van Broodmares & embryos (February '21)

Eindigde op

27 feb. 2021 20:55:00

Verkocht voor
8.500,00

Verkocht naar Nederland

12 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF
NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
MELODIE EN FA
FINES VAN KAMEREN
TENOR MANCIAIS
GOTHA
BEAUTY VAN SPIEVELD
MR. BLUE
COUPERUS
ACARLA
MELISSA
LYS DE DARMEN
UGANA
Bekijk pedigree

ABOUT

Dit embryo wordt eind juli 2021 verwacht en is het resultaat van een aanparing tussen de sterk verervende Kashmir van Schuttershof, die vader is van uitschieters als H&M All In, Silver Deux de Virton en Davendy S, en Beauty van Spieveld. Als halfzus van de Grand Prix-paarden Summer van Spieveld (v.Capital) van Mandy Porter, Falco van Spieveld (v.Toulon) van Nicole Walker en Quinta van Spieveld (v.Capital) waarmee Celso Luis Camargo Ariani deelnam aan de Wereldruiterspelen in 2002, vertegenwoordigt Beauty van Spieveld een sterke sportstam. Grootmoeder Melissa leverde ook het internationale 1.45m-paard Ensor van ’t Spieveld (v.Heartbreaker) en is in de tweede generatie terug te vinden achter het Grand Prix-paard Vedette van Spieveld (v.Phin Phin) van Yannick Martin. 

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €1.500 (geen BTW van toepassing). U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €1.500 weer retour. 

FOKMERRIE

Verwachte datum veulen 29-07-2021

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie