Volg ons op Social Media:

30. IMPLANTED EMBRYO (KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF X AGONARA)

KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF x CENTO

Uit de moeder van WEG-deelnemer Calcento JRA
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (June 2023)

Eindigde op

24 jun. 2023 23:05:00


Verkocht naar Tsjechië

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF
NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
MELODIE EN F
FINES VAN KAMEREN
TENOR MANCIAIS
GOTHA
AGONARA
CENTO
CAPITOL I
VIOLA XI
AGRANA
GRANNUS
ARGONE
Bekijk pedigree

ABOUT

Onder Koki Saito nam de succesvolle Calcento JRA (v.Calvaro Z) deel aan de Wereldruiterspelen van Herning en eerder boekte hij al successen op het hoogste niveau met Patrick Stühlmeyer en Eiken Sato. Dit embryo komt uit dezelfde moeder als het topspringpaard Calcento JRA en is daarmee ook een halfzus/-broer van de internationaal 1.45/1.50m-geklasseerde Mylento (v.Mylord Carthago) en White Star III (v.Captain Paul I). Moeder Agonara is zelf een halfzus van drie 1.40/1.45m-paarden waaronder de hengst Balougran Z (v.Baloubet du Rouet), wiens oudste nakomelingen zijn doorgebroken op het hoogste niveau. Deze van oorsprong Hannoveraanse sportstam heeft zich sterk ontwikkeld bij Paul Schockemöhle. Vader Kashmir van Schuttershof heeft grote naam gemaakt met nakomelingen als H&M All In, Gazelle ter Elzen, Davendy S en Reveur de Hurtebise. 

INFORMATIE

Geboortedatum 23-04-2024 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie