Volg ons op Social Media:

30. IMPLANTED EMBRYO (HEARTBREAKER X PINK VD BISSCHOP)

HEARTBREAKER x VIGO D'ARSOUILLES

Heartbreaker-embryo uit de Usha van ’t Roosakker lijn
Bekijk de volledige collectie van Broodmares & embryos (February '21)

Eindigde op

27 feb. 2021 22:25:00


Verkocht naar Nederland

20 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

HEARTBREAKER
NIMMERDOR
FARN
RAMONAA
BACAROLE
SILVANO
ORCHIDEE
PINK VD BISSCHOP
VIGO D'ARSOUILLES
NABAB DE REVE
ILLICO D'ARSOUILLES
LEVITA VD BISSCHOP
FOR PLEASURE
EVITA VAN 'T ROOSAKKER
Bekijk pedigree

ABOUT

Medio april 2021 wordt dit genetisch interessante embryo verwacht. In deze pedigree is de invloedrijke Grand Prix sport- en fokhengst Heartbreaker samengebracht met de vooraanstaande stam van de befaamde Usha van ’t Roosakker, die we in de vierde generatie treffen. Grootmoeder Levita van de Bisschop is in het internationale 1.40m geklasseerd en is daarmee één van de tien internationaal presterende nakomelingen van Usha’s dochter Evita van ’t Roosakker. Deze merrie staat ook te boek als moeder van onder meer de 1.50/1.60m-springpaarden Isaac van de Bisschop (v.Calvaro Z), Jackson van de Bisschop (v.Flipper d’Elle) en Luigi van de Bisschop (v.Bamako de Muze). Deze uitzonderlijke pedigree is bovendien opgebouwd met uitsluitend topverervers. 

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Italië. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €1.500 (geen BTW van toepassing). U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €1.500 weer retour. 
 

INFORMATIE

Geboortedatum 12-05-2021
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

FOKMERRIE

Verwachte datum veulen 12-05-2021

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie