Volg ons op Social Media:

34. IMPLANTED EMBRYO (ESCAPE Z X PENELOPE VAN 'T RUYTERSHOF)

ESCAPE Z x COMME IL FAUT

Topgenen uit de stam van Emerald
Bekijk de volledige collectie van Broodmares & embryos (February '22)

Eindigde op

26 feb. 2022 23:25:00


Verkocht naar Nederland

18 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

ESCAPE Z
EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF
DIAMANT DE SEMILLY
CARTHINA Z
PROMESSE
HEARTBREAKER
CHABLIS
PENELOPE VAN 'T RUYTERSHOF
COMME IL FAUT
CORNET OBOLENSKY
RATINA Z
LIEBERTHINA VAN 'T RUYTERSHOF
PLOT BLUE
BRILLIANTHINA VAN'T RUYTERSHOF
Bekijk pedigree

ABOUT

De onder Harrie Smolders reeds op 1.55m-niveau geklasseerde Escape Z is hier samengebracht met de uitzonderlijke stam van Smolders’ voormalige topper, de Olympische hengst Emerald. Moeder Penelope van ’t Ruytershof heeft een pedigree om van te watertanden en gaat terug op de 1.60m-merrie Diamanthina van ’t Ruytershof. Zij is niet alleen de volle zus van Emerald maar bewijst zich sterk als moeder van de 1.50/1.60m-paarden Le Blue Diamond van ’t Ruytershof, Kentucky van ’t Ruytershof en Herald van ‘t Ruytershof. Interessant is ook dat zowel de groot- als overgrootmoeder van dit embryo zelf op internationaal 1.35/1.40m-niveau gepresteerd hebben. Grootmoeder Brillianthina bracht zelf ook al meerdere internationale paarden waaronder de 1.45m-hengst Mercy van ’t Ruytershof (v.Arko III). 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 12-06-2022 (ET)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie