Volg ons op Social Media:

32. IMPLANTED EMBRYO (DIAMANT DE SEMILLY X CHABADA DE LA POMME)

DIAMANT DE SEMILLY x KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF

Uitzonderlijke prestatiegenen uit de stam van Qerly Chin en Levis de Muze
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 22:24:00


Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
GRAND VENEUR
VENUE DU TOT
VENISE DES CRESLES
ELF III
MISS DES CRESLES
CHABADA DE LA POMME
KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF
NABAB DE REVE
FINES VAN KAMEREN
EXCELLENTIA DE MUZE
FOR PLEASURE
NARCOTIQUE DE MUZE II 1,60m Spr.
Bekijk pedigree

ABOUT

Topverervers Diamant de Semilly en Kashmir van Schuttershof gecombineerd met de ijzersterke stam van Qerly Chin, daarmee laat dit embryo genetisch gezien niks te wensen over. Moeder Chabada de la Pomme is een halfzus van reeds 15 internationale springpaarden, waaronder de op 1.55/1.60m-niveau presterende Huxx de Muze (v.Nabab de Rêve), Heroine de Muze (v.Tinka’s Boy) en Iphigeneia de Muze (v.Erco van ‘t Roosakker). In de derde generatie treffen we de voortreffelijk verervende Grand Prix-merrie Narcotique de Muze II, die onder Eric Lamaze successen boekte. Zij bracht onder meer de internationale 1.60m-paarden Farfelu de la Pomme, Sea Coast Ferly, Boyante de Muze, Giovani de la Pomme alsmede de 1.55m-geklasseerde hengst Querlybet Hero. 
 

INFORMATIE

Geboortedatum 29-03-2024 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie