Volg ons op Social Media:

7. IMPLANTED EMBRYO (CORNET DU LYS X KORONA VAN 'T HOOGEINDE)

CORNET DU LYS x ECHO VAN T SPIEVELD

Cornet du Lys gekoppeld aan Geena en Babbe van ’t Roosakker
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2022)

Eindigde op

16 jul. 2022 20:44:00

Verkocht voor
13.000,00

Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CORNET DU LYS
CORNET OBOLENSKY
CLINTON
RABANNA VAN COSTERSVELD
CHABLIS DU LYS
CHAMPION DU LYS
AYETTE
KORONA VAN 'T HOOGEINDE
ECHO VAN T SPIEVELD
HEARTBREAKER
TEQUILA VAN SPIEVELD
GEENA VAN'T ROOSAKKER
DARCO
BABBE VAN 'T ROOSAKKER
Bekijk pedigree

ABOUT

In deze pedigree is de Olympische sporthengst Cornet du Lys, die op beperkte schaal is ingezet voor de fokkerij en een beloftevolle start heeft gemaakt als vererver, gecombineerd met de merrie Korona van ’t Hoogeinde die zelf in de internationale sport op 1.30m-niveau geklasseerd is en uit een absolute topstam komt. Grootmoeder Geena heeft haar kwaliteiten op internationaal 1.55m-niveau bewezen met Janika Sprunger en is een halfzus van vier 1.50/1.60m-paarden waaronder de op het hoogste niveau geklasseerde Giorgi van ’t Hagenhof en Erco van ’t Roosakker. De lijn vervolgt met de Grand Prix-merrie Babbe van ‘t Roosakker die onder Michel Hecart presteerde en zij is een halfzus van drie Grand Prix-paarden waaronder Ben Maher’s Cella.

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 02-05-2023
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie