Volg ons op Social Media:

16. IMPLANTED EMBRYO (CORNET OBOLENSKY X RACY)

CORNET OBOLENSKY x BURGGRAAF

Gefokt uit 1.60m merrie en halfzus van het WEG-paard Conquestador
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (June 2023)

Eindigde op

24 jun. 2023 21:45:00


Verkocht naar Italië

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CORNET OBOLENSKY
CLINTON
CORRADO I
URTE
RABANNA VAN COSTERSVELD
HEARTBREAKER
HOLIVEA VAN COSTERSVELD
RACY 1,60m Spr. sport(spr), ster
BURGGRAAF
LANDGRAF I
LOANDA
MELISSA
FARMER
CELINE keur, pref
Bekijk pedigree

ABOUT

Fokkers opgelet, buitenkans voor dit fokseizoen! Draagmerrie is half juli 2023 uitgerekend. 

Dit embryo verenigt bewezen springgenen. Vader Cornet Obolensky kan terugkijken op een sportloopbaan tot op de Olympische Spelen en heeft een grote stempel gedrukt als vererver met nakomelingen als Clooney, Balou du Reventon, Cornet d’Amour en Comme Il Faut. Ook moeder Racy heeft tot op 1.60m internationaal niveau gepresteerd in de sport en zij is een halfzus van het Grand Prix-springpaard Conquestador (v.Nabab de Rêve). Met Antonio Maria Garofalo nam hij vorig jaar aan de Wereldruiterspelen in Herning en eerder al deel uitmaakte van het winnende Italiaanse team in de Nations Cup-wedstrijd van Gijon. Daarnaast komt ook de internationaal 1.45m-geklasseerde Arco (v.Querlybet Hero) van Anna Ruggeri rechtstreeks uit grootmoeder Melissa.

INFORMATIE

Geboortedatum 15-07-2023 (ET)
BTW 21.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie