Volg ons op Social Media:

20. IMPLANTED EMBRYO (CONTHARGOS X QUICK FLOWER)

CONTHARGOS x QUICK STAR

Topverervers gekoppeld aan Grand Prix-merrie Vink Flower III
Bekijk de volledige collectie van Broodmares & embryos (February '21)

Veiling eindigt in

27/02/2021 21:30:00
Instelprijs 5.000,00

0 bids

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CONTHARGOS
CONVERTER I
CONTENDER
FONTIRELL
CAJANDRA Z
CARTHAGO
JALANDA
QUICK FLOWER
QUICK STAR
GALOUBET A
STELLA
C-FLOWER Z
CASSINI II
FLOWER
Bekijk pedigree

ABOUT

Onder Pia-Luise Aufrecht heeft de tienjarige Diamant de Semilly-dochter Daria Z zich al op 1.50m-niveau geklasseerd. Dit embryo komt uit haar halfzus Quick Flower, die ook een halfzus is van de getalenteerde vijfjarige hengst Four Seasons (v.For Pleasure) die met Sjoerd Kommers opvalt in de jonge paardenrubrieken. Via de sterk verervende Quick Star en Cassini II gaat deze lijn terug op Flower. Onder de naam Vink Flower III nam zij met Eric van der Vleuten deel aan de Wereldruiterspelen van Rome en ze bracht de internationale springpaarden Flower Boy (v.Cheers CassiniI), waarmee Pia-Katharina Beeking zich in Grand Prixs plaatste, en 1.45m-winnaar Chirocco 2 (v.Chin Chin) van Jake Hunter. De populaire Conthargos drukt zijn stempel als vererver.

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €1.500 (geen BTW van toepassing). U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €1.500 weer retour. 

FOKMERRIE

Verwachte datum veulen 13-08-2021

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie