Volg ons op Social Media:

15. IMPLANTED EMBRYO (CONTHARGOS X FOR LIFE HERO)

CONTHARGOS x FOR PLEASURE

Moeder is kleindochter van Fragance de Chalus
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 21:06:00


Verkocht naar Frankrijk

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CONTHARGOS
CONVERTER I
CONTENDER
FONTIRELL
CAJANDRA Z
CARTHAGO
JALANDA
FOR LIFE HERO
FOR PLEASURE
FURIOSO II
GIGANTIN
RAGANCE HERO
JARNAC DE LA BONETTE
FRAGANCE DE CHALUS 1,40m Spr.
Bekijk pedigree

ABOUT

Moeder For Life Hero is een kleindochter van de befaamde stammoeder Fragance de Chalus, die bekendheid geniet als moeder van de Grand Prix-hengsten Mylord Carthago (v.Carthago), Norton d’Eole (v.Cento), Bamako de Muze (v.Darco) en andere 1.60m-paarden als Vodka Orange de Muze (v.Darco) en Arc en Ciel de Muze (v.Rubens du Ri d’Asse). Zelf leverde For Life Hero Z al de Nabab de Rêve-zoon Carisma, die door Eleonora Bussu tot op nationaal 1.40m-niveau is uitgebracht in Italië. Daarnaast is ze grootmoeder van de internationale 2*-eventer Fast and Devil (v.Con Air). Samen gebracht met topverever Conthargos.

INFORMATIE

Geboortedatum 13-07-2024
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie