Volg ons op Social Media:

36. IMPLANTED EMBRYO (CHACOON BLUE X G-CONDITA VDH)

CHACOON BLUE x CASALL

Chacoon Blue uit halfzus van Ci Ci Senjor Ask
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 22:30:00


Verkocht naar Oostenrijk

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACOON BLUE
CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CONTARA
CINDINA
CARTOON
WIDINA II
G-CONDITA VDH
CASALL
CARETINO
KIRA XVII
PENELOPE I VDH
CONTENDER
HIMALAJA
Bekijk pedigree

ABOUT

In de pedigree van dit embryo is de opvallend verervende hengst Chacoon Blue, die zijn naam vestigt dankzij veelbelovende zonen als Cero Blue TN en Newmarket VM, gekoppeld aan een halfzus van de gekeurde hengst Ci Ci Senjor Ask uit Holsteiner stam 5421. Onder Soren Möller Rohde presteerde deze Cassini I-zoon op internationaal 1.50m-niveau en grootmoeder Penelope I bracht daarnaast ook de internationaal 1.40m- en nationaal 1.45m-geklasseerde hengst Conditus (v.Casall) van Philipp Schulze. Zelf is Penelope I een halfzus van de nationale 1.40m-paarden Halli Galli (v.Cassini III) en Carelino (v.Caretano). In de derde generatie leidt deze moederlijn terug naar een halfzus van onder meer het Grand Prix-springpaard Triton’s Zazu (v.Corrado I) van Roberto Turchetto. 

INFORMATIE

Geboortedatum 06-03-2024 (ET)
BTW 9.00%

Voorwaarden

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie