Volg ons op Social Media:

15. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO BLUE X STERREHOF'S USHI)

CHACCO-BLUE x VIGO D'ARSOUILLES

Chacco Blue uit de Grand Prix-merrie Sterrehof’s Ushi
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 2 (August 2022)

Eindigde op

27 aug. 2022 21:11:00


Verkocht naar Verenigde Staten

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
STERREHOF'S USHI
VIGO D'ARSOUILLES
NABAB DE REVE
ILLICO D'ARSOUILLES
BARAKA DE MUZE
GOETHE
NARCOTIQUE DE MUZE II
Bekijk pedigree

ABOUT

Sterrehof’s Ushi presteerde jarenlang in Grand Prix’s en Nations Cups met Julia Houtzager-Kayser en is een kleindochter van de Grand Prix-merrie Narcotique de Muze II waarmee Eric Lamaze op het hoogste niveau sprong. Zij is onder meer moeder van de Grand Prix-paarden Boyante de Muze, Sea Coast Ferly, Giovani de la Pomme en Querlybet Hero. Ook is zij grootmoeder van Grand Prix-paarden als Vagabond de la Pomme, Aqui de Muze HDC, Felini de la Pomme, Heroine de Muze, Go Easy de Muze, Hocus Pocus de Muze en Iceman de Muze. De oudste nakomeling van Ushi springt reeds in het 1.45m: Goliath S (v.Cardento) van Yifan Zhang. Gecombineerd met deze topstam is de uitzonderlijke sport- en fokhengst Chacco-Blue.   

 

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 09-04-2023 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie