Volg ons op Social Media:

8. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO BLUE X ROSETTA)

CHACCO-BLUE x DI CANTERO VAN TER HULST Z

Uit de lijn van Narcotique de Muze IV
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September 22)

Eindigde op

1 okt. 2022 20:53:00


Verkocht naar Verenigde Staten

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
ROSETTA
DI CANTERO VAN TER HULST Z
DIAMANT DE SEMILLY
NOAH
OLIJFJE JW VAN DE MOERHOEVE
MARIUS CLAUDIUS
KNOW ME V 'T HET MEULENHOF
Bekijk pedigree

ABOUT

’s Werelds beste vererver Chacco-Blue is in de pedigree van dit embryo samengebracht met  deze veelbelovende Rosetta die uit een sterke moederlijn komt. In de derde generatie gaat zij rechtstreeks terug op de internationale sport- en fokmerrie Narcotique de Muze IV, die met Johan Philippaerts tot op 1.50m-niveau heeft gepresteerd en een ongekend nalatenschap heeft opgebouwd. Zo is ze moeder van meer dan tien internationaal presterende nakomelingen waaronder de goed verervende Grand Prix-hengst Jenson van ’t Meulenhof (v.Vagabond de la Pomme) en de 1.50m-geklasseerde vererver Denzel van ’t Meulenhof (v.Marius Claudius).

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 03-06-2023 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie