Volg ons op Social Media:

38. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO-BLUE X DEMI W)

CHACCO BLUE x MR. BLUE

Topverervers gekoppeld aan stam van Keaton
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 2 (August '21)

Eindigde op

21 aug. 2021 22:10:00


Verkocht naar Noorwegen

19 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
DEMI W
MR. BLUE
COUPERUS
ACARLA
OASE
BURGGRAAF
KAIRO
Bekijk pedigree

ABOUT

Bij dit embryo is de uitzonderlijke topvererver Chacco-Blue, die op de Olympische Spelen van zich deed spreken met Explosion W en Chanyon, gecombineerd met de merrie Demi W. Onder Julie Welles presteert Demi W’s zesjarige nakomeling Kill Bill (v.Grodino) verdienstelijk in de internationale Youngster Tour op 1.30m-niveau. Grootmoeder Oase is een volle zus van het 1.40m-springpaard Plenty en vervolgens gaat de lijn terug op Kairo. Deze merrie staat ook te boek als grootmoeder van de internationale 1.40/1.45m-paarden Hairo en Go Eldor (v.Eldorado van de Zeshoek). Uit deze directe lijn komen tevens Grand Prix-paarden als Adventure FBH (v.Clinton), Keaton (v.Eaton du Rezidal) en de hengst Zacharov TN (v.Clinton). 

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.000 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.000 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie