Volg ons op Social Media:

6. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO-BLUE X LIGHTNINGTHINA) SEXED FILLY

CHACCO-BLUE x NORTON D' EOLE

Uit een halfzus van H&M Luna van ’t Ruytershof
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 20:35:00


Verkocht naar Slowakije

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
LIGHTNINGTHINA VAN 'T RUYTERSHOF 1,40m Spr
NORTON D' EOLE
CENTO
FRAGANCE DE CHALUS
INATHINA VAN'T RUYTERSHOF 1,40m Spr.
FOR PLEASURE
DIAMANTHINA VAN T RUYTERSHOF 1,60m Spr.
Bekijk pedigree

ABOUT

Topvererver Chacco-Blue is hier samengebracht met één van de beste moederlijnen ter wereld. Moeder Lightningthina van ’t Ruytershof presteerde op 1.35m-niveau en ze leverde al de internationaal 1.45m-geklasseerde Oxbow de Muze (v.Fantomas de Muze) en 1.40m-geklasseerde Coco van ’t Verahof (v.Leipheimer van ’t Verahof). Lightningthina is een halfzus van de 1.60m-paarden H&M Luna van ’t Ruytershof van Nicola Philippaerts, Messi van ’t Ruytershof van Janne Friederike Meyer en Missouri van ’t Ruytershof van Pilar Lucrecia Cordon. Grootmoeder Inathina van ’t Ruytershof bracht daarnaast ook het 1.50m-paard Night Light van ’t Ruytershof en presteerde zelf op 1.40m-niveau. Dan vervolgt deze lijn met de 1.60m-geklasseerde volle zus van de Olympische hengst Emerald.

INFORMATIE

Geboortedatum 12-06-2024 (ICSI)
Geslacht Merrie
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie