Volg ons op Social Media:

25. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO-BLUE X KINKY MUSIC F)

CHACCO-BLUE x VIGO D'ARSOUILLES

Gefokt uit een volle zus van Funky Music
Bekijk de volledige collectie van Broodmares & embryos (February '22)

Eindigde op

26 feb. 2022 22:00:00


Verkocht naar Canada

15 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODHARA II
KINKY MUSIC F
VIGO D'ARSOUILLES
NABAB DE REVE
ILLICO D'ARSOUILLES
LHASA
GOLIATH Z
TORPHY
Bekijk pedigree

ABOUT

In de pedigree van dit embryo is de uitzonderlijk verervende Grand Prix-hengst Chacco-Blue gekoppeld aan een interessante volle zus van bekende Grand Prix-merrie Funky Music van Ann Carton-Grootjans. Deze succesvolle sportmerrie leverde zelf al vijf internationale nakomelingen, waaronder de 1.60m-geklasseerde hengst El Torreo de Muze (v.Taran de la Pomme) en Bretling du Paradis Z (v.Bamako de Muze). Kinky Music is bovendien een halfzus van de 1.55m-geklasseerde Kapruul F (v.Diamant de Semilly). Uit deze prestatiestam komt al een serie opvallende paarden waaronder de 1.65m-geklasseerde H5 Just the Music (v.Tornedo FCS) van Carlos Hank Guerreiro en de 1.55m-geklasseerde Cacacha van het Schaeck (v.Bamako de Muze) van Max Sebrechts. 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie