Volg ons op Social Media:

1. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO BLUE X ILUNA DE MUZE)

CHACCO-BLUE x NABAB DE REVE

Eén van de beste stammen ter wereld Fragance de Chalus
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (February '23)

Eindigde op

25 feb. 2023 20:15:00


Verkocht naar Verenigde Staten

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
MOM'S CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
ILUNA DE MUZE
NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
MELODIE EN FA
NIMFE DE LA POMME 1,35 Spr
FOR PLEASURE
FRAGANCE DE CHALUS 1,40 Spr
Bekijk pedigree

ABOUT

Dit embryo is een genetisch hoogstandje en komt uit één van de beste stammen ter wereld. Moeder Iluna de Muze is een kleindochter van de befaamde merrie Fragance de Chalus, die talloze internationale nakomelingen leverde waaronder de succesvolle Grand Prix-hengsten Mylord Carthago, Norton d’Eole en Bamako de Muze. De oudste nakomeling van Iluna de Muze is de internationaal 1.30m-geklasseerde Bronco, die als zesjarige deelnam aan het WK in Lanaken en vorig jaar aan het EK voor Children. Ook grootmoeder Nimfe de la Pomme bracht al meerdere internationale springpaarden waaronder de Grand Prix-paarden Tintin de la Pomme en Just An Hero. Gecombineerd met deze topstam is de uitzonderlijke sport- en fokhengst Chacco-Blue.   

INFORMATIE

Geboortedatum 26-06-2023
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie