Volg ons op Social Media:

32. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO BLUE X GO DENCE)

CHACCO-BLUE x MYLORD CARTHAGO

Chacco-Blue samengebracht met internationale sportmerries
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September 22)

Eindigde op

1 okt. 2022 22:24:00


Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CHAMBERTIN
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
GO DENCE
MYLORD CARTHAGO
CARTHAGO
FRAGANCE DE CHALUS
CENDENCE S&K
LORD Z
PENDENCE VDL
Bekijk pedigree

ABOUT

’s Werelds beste vererver Chacco-Blue is in de pedigree van dit embryo samengebracht met de internationaal 1.40m-geklasseerde merrie Go Dence, die een voortreffelijke sportstam vertegenwoordigt. Deze merrie stamt af van de genetisch zeer waardevolle Grand Prix-hengst Mylord Carthago en in de derde generatie brengt de internationale sport- en fokhengst Lord Z zijn prestatiegenen in. Grootmoeder Cendence S&K heeft haar kwaliteiten op internationaal 1.35m-niveau bewezen en is een halfzus van meerdere internationale springpaarden waaronder de op het hoogste niveau geklasseerde Dendence VDL (v.Cardento) van Ivaylo Bonev en de 1.45m-geklasseerde Fall River Blue VDL (v.Mr.Blue). 

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 03-06-2023 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie