Volg ons op Social Media:

19. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO BLUE X ENIGMA VAN SCHUTTERSHOF)

CHACCO-BLUE x CONTE BELLINI

Grootmoeder is een volle zus van Kashmir van Schuttershof
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2022)

Eindigde op

16 jul. 2022 21:27:00

Verkocht voor
14.000,00

Verkocht naar Verenigd Koninkrijk

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
ENIGMA VAN SCHUTTERSHOF
CONTE BELLINI
CORNET OBOLENSKY
RAMIRA
ARMADAM V SCHUTTERSHOF Z
ACTION-BREAKER
FINES VAN KAMEREN
Bekijk pedigree

ABOUT

Grootmoeder Armadam V Schuttershof Z is een volle zus van de Grand Prix sport- en fokhengst Kashmir van Schuttershof, die vorig jaar een flinke vuist maakte op de Olympische Spelen met twee nakomelingen bij de beste vijf, en de internationale 1.60m-merrie Sissi van Schuttershof van Jur Vrieling. Uit een andere volle zus van Armadam V Schuttershof Z komt Jur Vrieling’s toppaard Fiumicino van de Kalevallei (v.Plot Blue). Uit deze directe moederlijn komt ook de KWPN-goedgekeurde internationaal 1.55m-geklasseerde hengst Highlander van de Kalevallei (v.Kannan) en 1.50/1.60m-paarden als U Chin van Schuttershof (v.Chin Chin), Triomphe van Schuttershof (v.Oklund) en Angel van ’t Hof (v.Chin Chin). 

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 18-04-2023 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie