Volg ons op Social Media:

3. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO BLUE X BLUNA)

CHACCO-BLUE x BALOUBET DU ROUET

Gefokt uit een halfzus van EK-deelnemer T-Quinta
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2022)

Eindigde op

16 jul. 2022 20:43:00

Verkocht voor
15.000,00

Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
BLUNA 28
BALOUBET DU ROUET
GALOUBET A
MESANGE DU ROUET
MONA IX
CONCERTO II
VINCA I
Bekijk pedigree

ABOUT

Onder Pheline Ahlmann is moeder Bluna 28 in de internationale sport geklasseerd op 1.40m-niveau en sprong ze meerdere malen in de prijzen. Ze is een halfzus van diverse internationale springpaarden waaronder de bekende merrie 1.60m-geklasseerde T-Quinta (v.Quantum), waarmee Norbert Ell deelnam aan het EK in Aachen, en de 1.45/1.50m-springpaarden Quintaira (v.Quo Vados) en Little Simba (v.Clearway). Gekoppeld aan deze succesvolle vertakking van Holsteiner stam 7709 zijn de uitzonderlijke Grand Prix sport- en fokhengsten Chacco-Blue en Baloubet du Rouet, die zich op beide fronten op onnavolgbare wijze hebben weten te onderscheiden. Daarmee is dit embryo van ijzersterke afkomst.

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 03-04-2023
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie