Volg ons op Social Media:

22. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO-BLUE X FOR LIFE HERO)

CHACCO BLUE x FOR PLEASURE

Chacco-Blue gefokt uit kleindochter Fragance de Chalus
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 2 (August '21)

Eindigde op

21 aug. 2021 21:35:00


Verkocht naar Nederland

36 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
FOR LIFE HERO
FOR PLEASURE
FURIOSO II
GIGANTIN
RAGANCE HERO
JARNAC DE LA BONETTE
FRAGANCE DE CHALUS
Bekijk pedigree

ABOUT

Met directe nakomelingen als de Grand Prix-sport- en fokhengsten Mylord Carthago, Bamako de Muze en Norton d’Eole heeft de legendarische fokmerrie Fragance de Chalus geschiedenis geschreven. Dit embryo komt uit de merrie For Life Hero, een kleindochter van Fragance de Chalus. Ook internationale 1.50/1.55m-paarden als Arc en Ciel de Muze, Hugh Grant de Muze, Iorio en Jolly Mome komen rechtstreeks uit deze uitzonderlijk verervende merrie, die bovendien als grootmoeder te boek staat van meer dan tien internationale Grand Prix-paarden waaronder Ego van Orti, Tintin de la Pomme, Telstar de la Pomme en A Big Boy. Daar komt dan nog eens een fantastische bloedsopbouw met achtereenvolgens Chacco-Blue en For Pleasure bovenop. 

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.000 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.000 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 23-05-2022
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie