Volg ons op Social Media:

41. IMPLANTED EMBRYO (BAMAKO DE MUZE X DRIANDRIA)

BAMAKO DE MUZE x CARTHINO Z

Exclusieve embryo uit de 1.70m geklasseerde Driandria
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 2 (August 2022)

Eindigde op

27 aug. 2022 22:50:00


Verkocht naar Oostenrijk

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

BAMAKO DE MUZE
DARCO
LUGANO VAN LA ROCHE
OCOUCHA
FRAGANCE DE CHALUS
JALISCO B
NIFRANE
DRIANDRIA
CARTHINO Z
CARTHAGO
DAKINA
WANDRA JUNIOR
SHERATON
MANDRA
Bekijk pedigree

ABOUT

De onder Piergiorgio Bucci op internationaal 1.70m-niveau geklasseerde Driandria heeft een intensieve topcarrière achter de rug. Ze won de 1.55m-Grand Prix van Saint Tropez, plaatste zich onder meer in de Grand Prixs van CSI3* Arnhem, CSI4* San Giovanni en de Wereldbeker van CSI5* Lyon. Ook finishte ze in de 1.70m-Grand Prix van Calgary en ze won de Spruce Meadows 5* Six Bars! Driandria heeft een volle broer in het internationale 1.45m-springpaard Ciandro van Marie-Louise Thomas en ze is een halfzus van het 1.40m-paard Giandra (v.Andiamo). Voor het vaderschap tekent de waardevolle Grand Prix sport- en fokhengst Bamako de Muze, die naam maakt met nakomelingen als Don Juan vd Donkhoeve, Kasanova de la Pomme and Bellissimo Z. Dit exclusieve embryo wordt één van haar allereerste nakomelingen. 

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 29-03-2023
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie