Volg ons op Social Media:

20. IMPLANTED EMBRYO (BAMAKO DE MUZE X QUIWALLY)

BAMAKO DE MUZE x QUIDAM DE REVEL

Topverervers verenigt met 1.40m-moeder
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September 22)

Eindigde op

1 okt. 2022 21:31:00


Verkocht naar Spanje

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

BAMAKO DE MUZE
DARCO
LUGANO VAN LA ROCHE
OCOUCHA
FRAGANCE DE CHALUS
JALISCO B
NIFRANE
QUIWALLY
QUIDAM DE REVEL
JALISCO B
DIRKA
WALLY III
CALETTO II
KULISSE
Bekijk pedigree

ABOUT

Moeder Quiwally klasseerde zich op 1.40m-niveau en leverde in combinatie met Gemini CL xx het internationale 1.30m-paard Gem de Revel. Quiwally is een halfzus van het nationale 1.50m-paard Wallyson (v.Quite Easy I) van Matilda Löfberg. In de tweede generatie treffen we de merrie Wally III, die aan de basis staat van de nationale 1.45/1.50m-paarden The Points Guy (v.Bingo van de Kapel), Kallon BR Marathon (v.Kannan) en uit deze directe familie is ook Grand Prix-winnaar Top Seed (v.Lord) van Anne Kursinski gefokt. Gekoppeld aan deze Holsteiner stam is de waardevolle Grand Prix sport- en fokhengst Bamako de Muze, die naam maakt met nakomelingen als Don Juan vd Donkhoeve, Kasanova de la Pomme and Bellissimo Z.

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 18-04-2023 (ET)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie