Volg ons op Social Media:

1. IMPLANTED EMBRYO (BALOUBET DU ROUET X KORONA VAN 'T HOOGEINDE)

BALOUBET DU ROUET x ECHO VAN T SPIEVELD

Vier internationale sportmerries op rij uit de Roosakker-stam
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 2 (August '21)

Eindigde op

21 aug. 2021 20:35:00


Verkocht naar Nederland

36 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

BALOUBET DU ROUET
GALOUBET AINO H
ALME
VITI
MESANGE DU ROUET
STARTER
BADINE
KORONA VAN 'T HOOGEINDE
ECHO VAN T SPIEVELD
HEARTBREAKER
TEQUILA VAN SPIEVELD
GEENA VAN'T ROOSAKKER
DARCO
BABBE VAN 'T ROOSAKKER
Bekijk pedigree

ABOUT

Sport en fokkerij legende Baloubet du Rouet is de vader van dit embryo. Hij is hier gecombineerd met Korona van ’t Hoogeinde, die zelf in de internationale sport op 1.30m-niveau geklasseerd is en uit een absolute topstam komt. Volle broer Jivaro Imperio Egipcio heeft zich inmiddels bewezen op het hoogste niveau en volle zus Mystic van 't Hoogeinde werd in 2018 wereldkampioen bij de 6-jarigen in Lanaken. Volle broer Kheros van 't Hoogeinde sprong daarnaast succesvol in de Global Champions Tour onder het zadel van Rene Lopez Lizarazo. Grootmoeder Geena heeft haar kwaliteiten op internationaal 1.55m-niveau bewezen met Janika Sprunger en is een halfzus van vier 1.50/1.60m-paarden waaronder de op het hoogste niveau geklasseerde Giorgi van ’t Hagenhof en Erco van ’t Roosakker. De lijn vervolgt met de Grand Prix-merrie Babbe van ‘t Roosakker die onder Michel Hecart presteerde en zij is een halfzus van drie Grand Prix-paarden waaronder Ben Maher’s Cella.

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.000 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.000 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 10-04-2022
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie