Volg ons op Social Media:

5. IMPLANTED EMBRYO (DIAMANT DE SEMILLY X CENTIKA)

DIAMANT DE SEMILLY x BALOUBET DU ROUET

Diamant de Semilly embryo uit zus van twee GP-paarden
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 1 (June '21)

Eindigde op

26 jun. 2021 20:15:00


Verkocht naar Rusland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
GRAND VENEUR
VENUE DU TOT
VENISE DES CRESLES
ELF III
MISS DES CRESLES
CENTIKA
BALOUBET DU ROUET
GALOUBET A
MESANGE DU ROUET
CENTINA Z
CENTO
GWENDINA
Bekijk pedigree

ABOUT

De internationaal 1.30m-geklasseerde merrie Centika sloot in 2019 haar sportieve carrière af met deelname aan het EK voor Children. Als volle zus van het Grand Prix-springpaard Baloucento waarmee onder meer Angelica Augustsson presteerde, en halfzus van de eveneens op het hoogste niveau geklasseerde Chactus (v.Chacco-Blue) van Gerrit Nieberg is ze zeer waardevol voor de fokkerij. Grootmoeder Centina Z bracht ook de internationale 1.40/1.45m-paarden Concenso (v.Conthargos) en Baloutina (v.Baloubet du Rouet). Uit deze directe lijn komt tevens het Grand Prix-paard Baldira (v.Baloubet du Rouet). Met topvererver Diamant de Semilly en de Olympische sport- en fokhengst Baloubet du Rouet beschikt dit embryo bovendien over een gedroomde bloedsopbouw. 

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in België. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €1.500 (geen BTW van toepassing). U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €1.500 weer retour.
 

INFORMATIE

Geboortedatum 27-03-2022
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie