Volg ons op Social Media:

VEILINGCOLLECTIE JUNI BEKEND!

10 jun. 2020

Met trots maken wij onze eerste veilingcollectie bekend! Het is ons gelukt een gevarieerd aanbod bij elkaar te krijgen - 23 veulens en 4 embryo’s. De veulens en embryo’s stammen van zowel bewezen hengsten uit moederlijnen met veel sport als van veelbelovende, ‘nieuwe’ hengsten.

Van Cornet tot Grandorado en Liamant
De collectie bestaat uit veulens van gerenommeerde vaders als Cornet Obolensky, Diamant de Semilly, Catoki, Arezzo VDL, Kashmir van Schuttershof, Verdi TN, coming stars zoals Grandorado TN, Comilfo Plus Z, Tobago Z en ‘nieuwe’ hengsten zoals Liamant W VDL, Karaldo VDL, Pegase van ’t Ruyterhof en Lembrion de Narcotique.

Embryo’s
De vier embryo’s die worden aangeboden komen stuk voor stuk uit tophengsten en geweldige moederlijnen. Zo komt er een embryo onder de hamer van Diamant de Semilly uit de moederlijn die onder andere Plot Blue voortbracht. Verder verschijnt er een embryo van Chacco Blue x  Mr. Blue x Libero H, Cornet Obolensky x Numero Uno x Bergerac en Kashmir van Schuttershof x Heartbreaker x Polydor. Zonder uitzondering uit ijzersterke sportlijnen.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een van de veulens of embryo’s, bekijk dan hier de collectie. Heeft u vragen over de veiling? Neem dan contact met ons op.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie