Volg ons op Social Media:

PAARDENVEILINGONLINE: “JUIST NU!”

22 apr. 2020

Deze periode van coronacrisis is erg onzeker. Niet alleen voor de paardensport, maar ook voor de fokkerij. Juist in deze tijd is het van belang om fokkers te helpen met het verhandelen van hun fokproducten.

Paardenveilingonline.com biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. Alwin Scholten en Niels Mulder, ‘de mannen achter’ paardenveilingonline: “Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke manier samen te brengen. Op deze manier helpen we de fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed (springgefokt) veulen.” Om een mooi veilingaanbod te waarborgen wordt ook samengewerkt met meerdere hengstenhouders.

De veiling komt tot stand met behulp van de befaamde veilingtool van Media Primair, die bijvoorbeeld ook verantwoordelijk is voor de techniek achter de Excellent Dressage Sales (EDS) en Eliteveiling Borculo.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie