Volg ons op Social Media:

23. IMPLANTED EMBRYO (I'M SPECIAL DE MUZE X PEBBLES VAN 'T ROOSAKKER)

I'M SPECIAL DE MUZE x KANNAN GFE

Qerly Chin- en Roosakker-lijnen gecombineerd
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September '21)

Eindigde op

2 okt. 2021 21:35:00


Verkocht naar Nederland

16 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

I'M SPECIAL DE MUZE
EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF
DIAMANT DE SEMILLY
CARTHINA Z
EXQUIS WALNUT DE MUZE
NABAB DE REVE
QERLY CHIN
PEBBLES VAN 'T ROOSAKKER
KANNAN GFE
VOLTAIRE
CEMETA
IKEA VAN 'T ROOSAKKER
FOR PLEASURE
ELECTRA VAN T ROOSAKKER
Bekijk pedigree

ABOUT

In de pedigree van dit embryo zijn twee vooraanstaande Belgische prestatiestammen gecombineerd. Vader I’m Special de Muze presteerde op 1.50m-niveau en weet zich in de fokkerij duidelijk positief te onderscheiden. Moeder Pebbles van ’t Roosakker is een kleindochter van de Grand Prix-merrie Electra van ’t Roosakker, die met Jos Lansink presteerde en een reeks internationale springpaarden leverde waaronder de 1.60m-geklasseerde Kaprice (v.Echo van ’t Spieveld) en de hengst Kassander van ’t Roosakker. Net als Electra gaan toppaarden als Cella, Erco van ’t Roosakker en Babbe van ’t Roosakker terug op stammoeder Usha van ’t Roosakker. Grootmoeder Ikea van ‘t Roosakker bracht onder meer de 1.55/1.60m-geklasseerde L’Esprit Hero Z (v.Lexicon) van Dermott Lennon. 

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.000 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.000 weer retour.

 

INFORMATIE

Geboortedatum 20-06-2022 (ET)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie