Volg ons op Social Media:

24. IMPLANTED EMBRYO (QUABRI DE L'ISLE X BOXYNULA-N)

QUABRI DE L'ISLE x ARGENTINUS

Quabri de L’Isle gekoppeld aan de stam van Chin Quidam VDL
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September 22)

Eindigde op

1 okt. 2022 21:47:00


Verkocht naar Duitsland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

QUABRI DE L'ISLE
KANNAN GFE
VOLTAIRE
CEMETA
DINASTIE DE L'ISLE
SOCRATE DE CHIVRE
FRAMBOISE
BOXYNULA-N
ARGENTINUS
ARGENTAN I
DORLE
ROXYNULA-N
NIMMERDOR
HINULA
Bekijk pedigree

ABOUT

De opvallende Quabri de l’Isle kan terugkijken op een zeer succesvolle sportloopbaan, zo was hij finalist op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en ook in Tokyo was hij van de partij. Ook als vererver maakt de Kannan-zoon een goede indruk en hij is hier gekoppeld aan een goede sportstam. Moeder Boxynula-N leverde in zowel directe als indirecte lijn al 1.30m-paarden en is zelf een halfzus van het 1.40m-paard Hoxynula-N (v.Inshallah de Muze). De moederlijn vervolgt met stammoeder Hinula, een volle zus van de Duitse verervers Lancer I-III. Ze bracht al meerdere succesvolle springpaarden waaronder het 1.50m-paard Unlimited (v.Voltaire) en is terug te vinden in de tweede generatie achter de 1.60m-geklasseerde hengst Chin Quidam VDL (v.Chin Chin) van Darragh Kenny. 

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 22-05-2023 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie