Volg ons op Social Media:

8. IMPLANTED EMBRYO (MYLORD CARTHAGO X BORA BORA)

MYLORD CARTHAGO x DIAMANT DE SEMILLY

Uitzonderlijke Franse prestatiegenen gecombineerd
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September '21)

Eindigde op

2 okt. 2021 20:35:00


Verkocht naar Nederland

23 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

MYLORD CARTHAGO
CARTHAGO
CAPITOL I
PERRA
FRAGANCE DE CHALUS
JALISCO B
NIFRANE
BORA BORA DE COURCEL
DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
VENISE DES CRESLES
KOLEA DU CHATEAU
ALLEGRETO
SOPHIE DU CHATEAU
Bekijk pedigree

ABOUT

Dit embryo komt uit een excellente Franse moederlijn en stamt af van de genetisch waardevolle Grand Prix sport- en fokhengst Mylord Carthago. Moeder Bora Bora de Courcel leverde al twee zesjarige 1.30m-paarden, de SF gekeurde hengst Itot de Balou Star (v.Balou Star) en is een halfzus van de internationaal 1.55m-geklasseerde Alea Imperio Egipcio (v.Mylord Carthago) van Alexis Borrin. Grootmoeder Kolea du Chateau presteerde met Benoit Mariller op internationaal 1.45m-niveau en is een halfzus van de uitzonderlijke Grand Prix-winnaar Itot du Chateau van Edwina Tops-Alexander. Deze merrie leverde onder meer ook de KWPN-goedgekeurde hengst Easy Top de Courcel en staat te boek als grootmoeder van het 1.50m-paard Amarena de la Violle (v.Diamant de Semilly).

Embryo is drachtig in de draagmerrie en is verzekerd via De Buyl Insurance tot 120 dagen na geboorte van het veulen. De draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.000 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.000 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 28-03-2022 (ET)

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie