Volg ons op Social Media:

28. IMPLANTED EMBRYO (FOR PLEASURE X ETOILE VAN DE KORNELISHOEVE)

FOR PLEASURE x TOULON

For Pleasure uit de lijn van Inca Boy van ’t Vianahof
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September 22)

Eindigde op

1 okt. 2022 22:03:00


Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

FOR PLEASURE
FURIOSO II
FURIOSO XX
DAME DE RANVILLE
GIGANTIN
GRANNUS
GOLDI
ETOILE VAN DE KORNELISHOEVE
TOULON
HEARTBREAKER
NIKITA
JIVANA
LYS DE DARMEN
BIANCA
Bekijk pedigree

ABOUT

Met nakomelingen als Fit For Fun, Barron, Epleaser van ’t Heike, Hello Forever en Flora de Mariposa heeft de exceptionele Grand Prix-hengst For Pleasure zijn grote waarde bewezen. Hij is hier samengebracht met de merrie Etoile van de Kornelishoeve, uit wiens halfzussen de internationale 1.50/1.60m-geklasseerde paarden Inca Boy van ’t Vianahof (v.Diamant de Semilly), Luikan Q (v.Luidam), Filou VDK (v.Toulon), Dakota (v.Calvados), Ghana (v.Vigo d’Arsouilles) en Luigi van de Kornelishoeve (v.Carabas van de Wateringhoeve) alsmede de internationale sporthengst Navajo van ’t Vianahof (v.Vagabond de la Pomme) gefokt zijn. Ook internationale 1.50/1.60m-paarden als Alina van de Kornelishoeve (v.Kannan) en Casha (v.Toulon) gaan rechtstreeks terug op grootmoeder Jivana. 

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 10-07-2023 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie