Volg ons op Social Media:

35. IMPLANTED EMBRYO (EMERALD VAN'T RUYTERSHOF X CALIPPE)

EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF x CASALL

Nauwverwant aan Dominator Z
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2024)

Veiling start in

17/07/2024 19:00:00
4.000,00 Instelprijs

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF
DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
VENISE DES CRESLES
CARTHINA Z
CARTHAGO
TANAGRA 'S' VAN HET DAROHOF
CALIPPE
CASALL
CARETINO
KIRA XVII
NEPHALE
FRANKLIN
IMANDRA III
Bekijk pedigree

ABOUT

Vader Emerald van ’t Ruytershof kan terugkijken op een Olympische sportloopbaan en heeft zijn naam gevestigd als topvererver dankzij nakomelingen als Igor, Mandato van de Neerheide en Imerald van ’t Voorhof. Hij is één van de meest invloedrijke Diamant de Semilly-zonen. De Franse grootheid Diamant de Semilly is al vaker met succes aangepaard met deze Holsteiner stam 3317. Uit een halfzus van moeder Calippe komt namelijk de tophengst Dominator 2000 Z (v.Diamant de Semilly), waarmee Christian Ahlmann onder meer de 5*-Grand Prixs van Hamburg, Stockholm en Doha won. Daarmee heeft dit embryo ook dezelfde grootmoeder als bijvoorbeeld de hengsten Avenger Z, Allroad 2000 Z, Chacstar 2000 Z en de internationaal 1.40m-springende Karmann 2000 Z.

INFORMATIE

Geboortedatum 26-03-2025 (ET)
BTW 9.00%

Voorwaarden

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie