Volg ons op Social Media:

12. IMPLANTED EMBRYO (ECHO VAN T SPIEVELD X CHESTHER)

ECHO VAN T SPIEVELD x NABAB DE REVE

Gefokt uit de sterke Esther-stam van Moerings
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September 22)

Eindigde op

1 okt. 2022 20:59:00


Verkocht naar Nederland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

ECHO VAN T SPIEVELD
HEARTBREAKER
NIMMERDOR
BACAROLE
TEQUILA VAN SPIEVELD
CAPITAL
QUINA VAN SPIEVELD
CHESTHER
NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
MELODIE EN FA
ESTHER
ZEVENSTER
NITA
Bekijk pedigree

ABOUT

Met de Zevenster-dochter Esther bouwde Geert Moerings een uitstekende stam op, waaruit ook dit embryo uit afkomstig is. Moeder Chesther is een rechtstreekse dochter van de 1.35m-springende stammoeder Esther en is daarmee een halfzus van de internationale Grand Prix-springpaarden Twisther (v.Farmer), Ralvesther (v.Calvaro Z) en Manchester/Al-Bareq (v.Guidam). Esther is in de tweede generatie terug te vinden achter internationale 1.50/1.60m-paarden als Bardesther (v.Cardento), Fasther (v.Vigo d’Arsouilles) en Hervesther (v.Elvis ter Putte) en staat ook aan de basis van uitschieters op datzelfde niveau als Fosther (v.Vigo d’Arsouilles), Balestha (v.Indorado) en de hengst Ipsthar (v.Denzel van ’t Meulenhof). Voor het vaderschap tekent de sterk verervende Grand Prix-hengst Echo van ’t Spieveld.

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 04-07-2023 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie