Volg ons op Social Media:

21. IMPLANTED EMBRYO (DIAMANT DE SEMILLY X FOR LIFE HERO)

DIAMANT DE SEMILLY x FOR PLEASURE

Moeder is kleindochter van Fragance de Chalus
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2024)

Veiling start in

17/07/2024 19:00:00
4.000,00 Instelprijs

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
GRAND VENEUR
VENUE DU TOT
VENISE DES CRESLES
ELF III
MISS DES CRESLES
FOR LIFE HERO
FOR PLEASURE
FURIOSO II
GIGANTIN
RAGANCE HERO
JARNAC DE LA BONETTE
FRAGANCE DE CHALUS 1,40m Spr.

ABOUT

Moeder For Life Hero is een kleindochter van de befaamde stammoeder Fragance de Chalus, die bekendheid geniet als moeder van de Grand Prix-hengsten Mylord Carthago (v.Carthago), Norton d’Eole (v.Cento), Bamako de Muze (v.Darco) en andere 1.60m-paarden als Vodka Orange de Muze (v.Darco) en Arc en Ciel de Muze (v.Rubens du Ri d’Asse). Zelf leverde For Life Hero Z al de Nabab de Rêve-zoon Carisma, die door Eleonora Bussu tot op nationaal 1.40m-niveau is uitgebracht in Italië. Daarnaast is ze grootmoeder van de internationale 2*-eventer Fast and Devil (v.Con Air). De topgenen van de befaamde Grand Prix sport- en fokhengsten Diamant de Semilly en For Pleasure zijn aan deze ijzersterke stam toegevoegd in de pedigree van dit interessante embryo.

INFORMATIE

Geboortedatum 06-05-2025 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie