Volg ons op Social Media:

4. IMPLANTED EMBRYO (DIAMANT DE SEMILLY X CHARISMA VAN SCHUTTERSHOF)

DIAMANT DE SEMILLY x CANCARA

Uit de rechtstreekse lijn van Kashmir van Schuttershof
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September 22)

Eindigde op

1 okt. 2022 20:27:00


Verkocht naar Duitsland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
GRAND VENEUR
VENUE DU TOT
VENISE DES CRESLES
ELF III
MISS DES CRESLES
CHARISMA VAN SCHUTTERSHOF Z
CANCARA
CASSINI I
LACOSTA J
RACORRADA VAN'T SCHUTTERSHOF
CORRADO II
NISTRIA VH SCHUTTERSHOF
Bekijk pedigree

ABOUT

In deze pedigree is de gewaardeerde Grand Prix sport- en fokhengst Diamant de Semilly gekoppeld aan de directe moederlijn van topvererver Kashmir van Schuttershof, die zelf in de sport zijn waarde bewees op het hoogste niveau onder Philippe LeJeune. Moeder Charisma van Schuttershof Z is een halfzus van de internationale 1.40/1.45m-springpaarden Elektra van Schuttershof en Elona van Schuttershof. Grootmoeder Racorrada van Schuttershof is op haar beurt een halfzus van de 1.50m-geklasseerde hengst Aragorn van Schuttershof (v.Quintero), en dan vervolgt deze lijn met een halfzus van de eerder genoemde Kashmir. Uit deze directe stam komen tevens 1.50/1.60m-paarden als Angel van ’t Hof, Triomphe van Schuttershof en Sissi van Schuttershof. 

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 23-06-2023 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie