Volg ons op Social Media:

47. IMPLANTED EMBRYO (COMME IL FAUT X VIBELLE Z)

COMME IL FAUT x VIGO D'ARSOUILLES

Nauwverwant aan Glock’s London en Ta Belle van Sombeke
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September '21)

Eindigde op

2 okt. 2021 22:35:00


Verkocht naar Nederland

23 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

COMME IL FAUT
CORNET OBOLENSKY
CLINTON
RABANNA VAN COSTERSVELD
RATINA Z
RAMIRO Z
ARGENTINA Z
VIBELLE Z
VIGO D'ARSOUILLES
Nabab de Reve
ILLICO D'ARSOUILLES
TA BELLE VAN SOMBEKE
CHIN CHIN
LA BELLE VAN SOMBEKE
Bekijk pedigree

ABOUT

Fantastische Grand Prix-genen zijn verenigt in de pedigree van dit embryo. Vader Comme Il Faut was zeer succesvol op het hoogste niveau en trad daarmee in de voetsporen van zijn fenomenale moeder Ratina Z. Ook in de fokkerij drukt Comme Il Faut zijn stempel en hij is hier gekoppeld aan een directe dochter van de Grand Prix-merrie Ta Belle van Sombeke, waarmee Jos Lansink op het hoogste niveau presteerde. Daarmee is moeder Vibelle Z een halfzus van een heel stel internationale springpaarden, waaronder de Olympische medaillewinnaar Glock’s London (v.Nabab de Rêve) van Gerco Schröder en andere 1.55/1.60m-geklasseerde paarden als Dabelle, Golden Hawk, Taran de la Pomme en Casimir de la Pomme. 

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.000 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.000 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 05-04-2022 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie