Volg ons op Social Media:

7. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO BLUE X MALLORY W)

CHACCO-BLUE x CASH DU PLESSIS

Chacco-Blue gekoppeld aan vooraanstaande Roosakker-stam
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2024)

Veiling start in

17/07/2024 19:00:00
4.000,00 Instelprijs

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
MALLORY W
CASH DU PLESSIS
ORIENT EXPRESS HDC
EMBLEME DU PLESSIS
GRAND CRU VAN 'T HAGENHOF 1,35m Spr.
BENTLEY VAN DE HEFFINCK
BABBE VAN 'T ROOSAKKER 1,60m Spr.
Bekijk pedigree

ABOUT

Al jarenlang tot ’s werelds beste verervers behoort de Grand Prix sport- en fokhengst Chacco-Blue, die we in deze pedigree zien samengebracht met de befaamde Roosakker-stam. In de derde generatie voert dit embryo de genen van de Grand Prix-merrie Babbe van ’t Roosakker, die onder Michel Hecart presteerde en al vijf 1.50/1.60m-paarden bracht, waaronder de hengst Erco van ’t Roosakker (v.Darco) en Giorgio van ’t Hagenhof (v.Bentley van de Heffinck). Laatstgenoemde is een volle broer van grootmoeder Grand Cru van ’t Hagenhof, die zelf op internationaal 1.30m-niveau geklasseerd is en ook al haar sporen in de fokkerij verdiend heeft. Zo bracht zij meerdere internationale paarden waaronder de op 1.60m-niveau geklasseerde Fabio van ’t Hagenhof (v.Golden Hawk).

INFORMATIE

Geboortedatum 27-03-2025
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie