Volg ons op Social Media:

42. IMPLANTED EMBRYO (CHACCO-BLUE X CARLOPE)

CHACCO-BLUE x CARINUE

Moeder is halfzus van 1.60m-paard Kannan Lover
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2024)

Veiling start in

17/07/2024 19:00:00
4.000,00 Instelprijs

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CHACCO-BLUE
CHAMBERTIN
CAMBRIDGE
DESIREE VII
CONTARA
CONTENDER
GODAHRA II
CARLOPE
CARINUE
CARTHAGO
CONTIA
PENNY LOVER
LATUS I
PENELOPE
Bekijk pedigree

ABOUT

Moeder Carlope komt uit de vooraanstaande fokkerij van Paul Schockemöhle en is nauwverwant aan een groot aantal internationale sportpaarden. Zo is ze een halfzus van de internationaal 1.60m-geklasseerde Kannan Lover (v.Kannan) en de 1.45m-geklasseerde Kanlata (v.Kannan) en Carthago Lover (v.Carthago). Grootmoeder Penny Lover is in de tweede generatie terug te vinden achter een reeks succespaarden waaronder de 1.60m-geklasseerde paarden Centolove (v.Cento), Bacentus (v.Balou du Rouet), Gabbiano 11 (v.Grandino) en de Oldenburgs gekeurde Grand Prix-hengst Diablo Blanco (v.Chacco-Blue). Deze van oorsprong Westfaalse stam is hier samengebracht met de befaamde Grand Prix-hengst Chacco-Blue.

INFORMATIE

Geboortedatum 14-04-2025 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie