Volg ons op Social Media:

16. IMPLANTED EMBRYO (BALOUBET DU ROUET X CENTAURA)

BALOUBET DU ROUET x CENTO

Uit de moeder van Grand Prix-paard Contento 23
Bekijk de volledige collectie van Foals & Embryo's Part 3 (September '21)

Eindigde op

2 okt. 2021 20:55:00


Verkocht naar Nederland

19 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

BALOUBET DU ROUET
GALOUBET A
ALME
VITI
MESANGE DU ROUET
STARTER
BADINE
CENTAURA
CENTO
CAPITOL I
VIOLA XI
QUICKLIGHT
CENTAURA Z
QUICK ROXANNE
Bekijk pedigree

ABOUT

Dit embryo komt uit dezelfde moeder als het internationale Grand Prix-paard Contento 23 (v.Contendros 2) van Emanuele Gaudiano evenals de 1.40/1.45m-geklasseerde Chento (v.Chacco-Blue) en Belinda (v.Balou du Rouet). Moeder Centaura presteerde met meerdere ruiters in de internationale sport. Zo klasseerde ze zich met James Fisher, Rishit Rajender Gupta en Andrew Davies op 1.40m-niveau en nam ze met eerstgenoemde ruiter ook deel aan 1.50/1.55m-proeven. Bovendien is Centaura een volle zus van de 1.50m-geklasseerde Cesanna van Alois Pollmann-Schweckhorst, die zelf ook al meerdere 1.40/1.50m-paarden leverde. Vader Baloubet du Rouet won Olympisch goud en leverde topspringpaarden als Palloubet d’Halong, Chaman, Bubalu VDL en Bonne Chance CW.

Embryo is drachtig in de draagmerrie en is verzekerd via De Buyl Insurance tot 120 dagen na geboorte van het veulen. De draagmerrie staat in Nederland. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.000 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.000 weer retour.
 

INFORMATIE

Geboortedatum 09-07-2022 (ICSI)

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie